ITT TARTÓZKODIKdrupal

drupal


Demo webshop

2010. március 29.:

Elkészült első, teljes egészében kipróbálható bemutató webshopunk. Teljes funkcionalitásban kipróbálható a rendelés is. 

A webshop kipróbálható itt!

2013. december 4.:
Update: a renszert drupal7 alapon is elkészült. Bővebb és egyszerűbben kezelhető, mint valaha!

Drupalistát keresünk - pontosan kire is van szükségünk?

A Drupal egy út, egy szabványos út a webes megjelenésben való megoldáshoz. Egy nyílt forráskódú, szabadon letölthető keretrendszer ez, amelynek megvan a saját logikája, működési elve. Ezt pedig alaposan meg kell ismerni, ha valaki ezzel szeretne foglalkozni. Bővebben »

Tequa.hu - a minőség képzése

Idén februárjában került átadásra a tequa.hu portál, egy közel kétéves folyamat lezárásaként. 2011 márciusában kaptam egy megkeresést egyik ügyfelünktől, hogy mint alvállalkozó, technikai oldalról szálljak be a TEQUA új weboldalának projektjébe.

A megvalósítandó feladat két külön rendszer létrehozása volt. Bővebben »

Drupal oktatóvideók

Az alábbiakban az interneten fellelhető drupal oktatóvideós oldalakat írom le. Aki tud, javasoljon új, újabb oldalakat. Bővebben »

Magar Borok Háza újra

A Magyar Borok Háza - Budai Vár 2010 szeptembere óta áll nyitva ismét a vendégek előtt. Új névvel, új üzemeltetővel és új honlappal. Az új honlap a www.magyarborokhaza.com címen érhető el, amelyet a múlt hónapban adtunk át az üzemeltető cégnek teljeskörű webes megjelenést (domain, tárhely, honlap) biztosítva. A levelezést a "Google Alkalmazások" integrációjával oldottuk meg, ami annyit jelent, hogy gmailes felületen saját domainen folyik a levelezés.

Magyar Borok Háza

A Magyar Borok Házának domain nevét a WEB4GET tartja fenn. Remélhetőleg mihamarabb megtörténik az előrelépés a vállalkozás újbóli megindításában és illetve honlapjának kialakításában.

Addig is szívesen ajánljuk a Hercegprímás utcában nyílt magyar viszonylatban teljesen egyedülálló WINEBAR nevű borbárt(!), ahol remek borok, kiváló sajttálak és esti zene várja az igazi borbári hangulatra vágyókat. Bővebben »

Az építésügy portálja

Nemrég készült el az építésügyi portál (www.e-epites.hu), amelynek küldetése az építésügy szakmai szereplőinek információk nyújtása első kézből, hitelesen és megbízhatóan.

A portál drupal 6-os rendszerrel került megvalósításra. Bővebben »

"Haza és Haladás" - Magyar települések honlapkonszolidációja

 

A Magyar Köztársaság Kormányának határozata nyomán létrehozott Magyar Információs Társadalom Stratégia Magyarország új fejlődési és modernizációs útra lépését határozta meg.

 

  Bővebben »