ITT TARTÓZKODIKfelhasználóbarát

felhasználóbarát


Felhasználóbarát honlap díj 2011-ben

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a 2010-ben készített e-építés portál az év honlapja díj után 2011-ben megkapta a felhasználóbarát honlap minősítést is. A portál részt vett a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató „eFestival 2011” versenyen. A verseny célja idén is az alkotók ösztönzése volt annak érdekében, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmakat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak. Bővebben »

Amire büszkék vagyunk: az Építésügyi portál a legrangosabb magyar weboldalak között

Nagy örömmel jelenjük be, hogy 2010-ben egyik legnagyobb munkánk eredményét a webes szakma egyik legkiemelkedőbb díjával jutalmazták: Az év honlapja különdíjával.

Ismét kiosztották az immár kilencedik alkalommal meghirdetett „Az Év Honlapja” díjakat, amelyek a magyar webes szakma legkiemelkedőbb elismerésének számítanak. A pályázók a hazai webfejlesztő mezőny legrangosabb cégei közül kerültek ki. Bővebben »

Az építésügy portálja

Nemrég készült el az építésügyi portál (www.e-epites.hu), amelynek küldetése az építésügy szakmai szereplőinek információk nyújtása első kézből, hitelesen és megbízhatóan.

A portál drupal 6-os rendszerrel került megvalósításra. Bővebben »