ITT TARTÓZKODIKSegítség a tárhely csomagokhoz

Segítség a tárhely csomagokhoz


Csak cégem/saját holnapomat és levelezésemet szeretném elhelyezni és működtetni az interneten, mit ajánlanak?

Ahhoz hogy egy átlagos oldal (pl cége vagy saját oldala) és levelezés működjön nem kell mást tennie, mint kiválasztani bármelyik csomagot, mert nálunk az Összes csomag tartalmaz minden alapvető sőt extrákkal kibővített egyéb tulajdonságot is!

Különbségek:
Csomagjaink alapvetően a tárhely méretében különböznek egymástól. Ami fontos lehet ahhoz, hogy mégis melyik csomagot rendelje meg az alapvetően két dolog:
- hány e-mail postafiókot szeretne használni
- mennyi képe esetleg videója van.

A WEB4GET 150-es csomagot azoknak ajánljuk, akiknek elég 1 db e-mail cím,  kevés levelet fogadnak és honlapjuk kevés képet vagy videót tartalmaz. Egy általános bemutatkozásra és ismertetésre szánt weboldal hosztolása és e-mail kiszolgálására összállított csomag telepített és konfigurált Drupal CMS (honlap) rendesszerrel. Ideális és költséghatékony megoldás kis cégeknek, illetve kis tárhelyigényű magánembereknek.

A WEB4GET 350-es csomagot azoknak ajánljuk, akiknek elég maximum 2 db e-mail cím, amin több levelet tudnak fogadni és honlapjuk kevés képet vagy videót tartalmaz, valamint szeretnének fájlokat megosztani. Egy általános bemutatkozásra és ismertetésre szánt weboldal hosztolása és e-mail kiszolgálására összállított csomag telepített és konfigurált Drupal CMS (honlap) rendesszerrel. Ideális és költséghatékony megoldás kis cégeknek, illetve magánembereknek.

A WEB4GET 550-es csomagot azoknak ajánljuk, akiknek szükséges maximum 5 db e-mail cím, amin több levelet tudnak fogadni és honlapjuk jóval több képet vagy videót tartalmaz, valamint szeretnének fájlokat megosztani. Egy általános bemutatkozásra, multimédiás bemutatók, képek, videók megosztására és ismertetésre szánt weboldal hosztolása és e-mail kiszolgálására összállított csomag telepített és konfigurált Drupal CMS (honlap) rendesszerrel. Ideális és költséghatékony megoldás kis és közepes cégeknek, illetve magánembereknek.