ITT TARTÓZKODIKExtra gyors honlap karbantartás és frissítés

Extra gyors honlap karbantartás és frissítés


Milyen jó lenne, ha miután kigondol egy frissítést weblapján, az akár pár órán belül el is tudna készülni, igaz? Egyedül az a baj ezzel, hogy a legtöbb cég nem engedheti magának, hogy alkalmazzon egy főállású webmester­t.

Extra gyors honlap karbantartás szolgáltatásunk segítségével Ön még kedvezőbb feltételekkel tarthatja karban weboldalát, mintha saját webmestere lenne!

Hogyan működik ez a szolgáltatás? Rendíkvül egyszerűen:


Ön megírja nekünk, hogy milyen frissítéseket kell elvégezni, és mi - rövid időn belül elvégezzük a változtatást. Amennyiben nem egyértelmű a feladat, vagy az adott cél elérésére más, hatékonyabb módszer is található, tájékoztatjuk Önt javaslatainkról, pontosítjuk Önnel a feladatot, és azután kerül a feladat megoldásra.

Melyek a megoldás előnyei?

A megoldás előnye, hogy szinte jobban nyomon tudja követni weboldala frissítéseit, mintha egy belső munkatárs végezné el őket, ráadásul a költségek is alacsonyabbak.

  • A frissítések rendkívül hamar, legkésőbb 1-2 munkanapon belül elkészülnek.

  • A frissítést Ön minden esetben egy olyan, képzett és nagy gyakorlattal rendelkező szakemberrel egyeztet, aki mindig segít Önnek a legelőnyösebb technikai megoldást megtalálni, és odafigyel a legapróbb részletekre is.

  • A feladatot mindig olyan programozó végzi el, aki az adott jellegű feladat elvégzésében a legnagyob gyakorlattal rendelkezik, és így a legkisebb munkaidő ráfordítással meg tudja csinálni.


Mennyibe kerül?

Bruttó 6.000 Ft / óra.

Hogyan tudom megrendelni?

Írja meg nekünk Kapcsolatfelvétel oldalunkon honlapja címét, foglalja össze röviden, hogy milyen jellegű frissítésekre van szükség, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.