ITT TARTÓZKODIKBlogok / web4get's blog / Amire büszkék vagyunk: az Építésügyi portál a legrangosabb magyar weboldalak között

Amire büszkék vagyunk: az Építésügyi portál a legrangosabb magyar weboldalak között


Írta:web4get Bejegyzés dátuma:06 December 2010

Nagy örömmel jelenjük be, hogy 2010-ben egyik legnagyobb munkánk eredményét a webes szakma egyik legkiemelkedőbb díjával jutalmazták: Az év honlapja különdíjával.

Ismét kiosztották az immár kilencedik alkalommal meghirdetett „Az Év Honlapja” díjakat, amelyek a magyar webes szakma legkiemelkedőbb elismerésének számítanak. A pályázók a hazai webfejlesztő mezőny legrangosabb cégei közül kerültek ki.

A pályázatra rekordmennyiségű, több mint 350 nevezés érkezett. A szakmai zsűri hat szempont alapján értékelte a weblapokat, melyek a következők: design, impresszió, innovativitás, interaktivitás, navigáció, kategóriának megfelelő tartalom.

Nagy öröm számunkra, hogy kormányzati kategóriában az általunk készített Építésügyi portál (http://www.e-epites.hu) kiérdemelte a különdíjat.

A 2009 októberében indult portál 2010 júniusában strukturális és technológiai koncepciók mentén megújult. A kapott díj ennek az iránynak, munkának az elismerése, amelynek értékét növeli, hogy a kategóriában harmadik díjat nem osztottak.

A különdíj megerősítés, amely segít még tudatosabban végezni megkezdett munkánkat.